Midt- og Syddanmark: Intern digitaliseringskonsulent til specialistfunktion

Brug din erfaring inden for økonomi, automatisering og digitalisering til at gøre nogle af Danmarks førende revisorer og deres værktøjer endnu bedre. Her bliver din erfaring, iderigdom og lyst til at lære fra dig værdsat i nogle motiverende og indholdsrige rammer, som du kommer til at styrke yderligere. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Digital udvikling skaber forretningsværdi
Som digitaliseringskonsulent bliver du en central figur i implementeringen af vores digitale ydelser. Med din viden, interesse og erfaring inden for automatisering og digitalisering kommer du til at bidrage til udviklingen af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

Vi løfter udviklingen i flok
Som konsulent i Beierholms digitaliseringsafdeling træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister indenfor bogføring og digitalisering. Til dagligt arbejder du meget selvstændigt, hvor du selv holder god kontakt med revisorer og bogholdere for at hjælpe dem med at implementere de digitale ydelser i samspil med kunderne. I digitaliseringsafdelingen er vi 8 medarbejdere, som arbejder godt sammen, og vi glæder os til, at du kommer og styrker vores stærke hold yderligere.

Hvad får du som digitaliseringskonsulent Beierholm?
Du træder ind i et værdifuldt og udviklende samarbejde med dygtige og engagerede kolleger. Du får derfor:

 • Relationer med mange kolleger, som er brugere af de digitale ydelser
 • Mulighed for at sætte dit præg på stillingen og specialisere dig i dét, du finder mest interessant
 • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv
 • Mulighed for fordybelse

Hvilke opgaver skal du løse?
Vi anvender og tilbyder vores kunder NAV/Business Central tilpasset efter behov og med mulighed for relevant integration til andre systemer. Som vores nye digitaliseringskonsulent er du hurtig til at sætte dig ind i vores eksisterende digitale ydelser, særligt vores digitale værktøj, Beierholm Bejour, og dine opgaver bliver derfor:

 • Oplæring af Beierholms egne bogholdere og revisorer i brugen af de digitale ydelser
 • Sparring med Beierholms bogholdere og revisorer om implementering af kundernes brug af de digitale ydelser
 • Support af superbrugere i revisionsafdelinger
 • Kundeopgaver i mindre grad
 • Evt. deltagelse i udviklingen af fremtidige digitale ydelser

Hvad kommer du med?

 • Du har styr på debit og kredit og har indgående forståelse for en virksomheds regnskab - måske har du tidligere arbejdet som bogholder eller revisor
 • Du er god til at skabe sammenhænge mellem økonomi og it og til at se muligheder for automatisering
 • Du har kendskab til NAV/Business Central
 • Du er god til at videndele og inspirere andre
 • Du har blik for fremtidens revisions- og rådgivningsbehov
 • Du har flair for at netværke med arbejdskolleger

 

Vi har brug for en konsulent til at dække Midt- og Syddanmark. Din arbejdsplads vil være ét af vores kontorer i nærheden af din bopæl. Der vil være en del rejseaktivitet til vores øvrige kontorer. Der vil desuden være oplæring, uddannelse og møder i Aalborg og evt. andre dele af landet. Du skal bruge egen bil i stillingen.

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling.  Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digitaliseringschef, Claus Lykke Sørensen på tlf. 2812 3683. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/10-2021
Arbejdssted:
Syddanmark
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.