Mariagerfjord - Senior Manager

Beierholm Mariagerfjord

Lad Danmarks bedste rammer løfte din revisorkarriere

Vi søger en dygtig og udviklingsorienteret Manager eller Senior Manager, der vil sætte sin værdifulde erfaring og store potentiale i spil som en del af fremtidens vinderhold i Beierholm Mariagerfjord.

Vi vil sammen bygge videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Beierholm Mariagerfjord er med sine ca. 100 medarbejdere en større, ambitiøs og anderledes tænkende revisions- og rådgivningsforretning, der vil noget helt særligt for sine kunder og sine medarbejdere.

I Beierholm Mariagerfjord er vi kundernes foretrukne sparringspartnere – også indenfor flere større nicher som ikke findes andre steder i branchen.

 

Dine primære opgaver vil være:

Som Manager eller Senior Manager får du et stort ansvarsområde, hvor du med afsæt i din faglige tyngde bliver ledende revisor på egne kunder. Dagligdagen er præget af alt fra komplekse rådgivningsydelse til daglige ledelses- og ressourcestyringsopgaver. Med stor grad af selvstændighed og frihed, får du til opgave at levere en god rådgivning til vores kunder. Du kan bl.a. forvente opgaver som:

  • Ledende revisor på egne kunder, herunder varetage al kommunikation med kunderne
  • Revision, gennemgang af regnskaber og ad hoc rådgivning af egne kunder
  • Vedligeholde og udvikle eksisterende kundeportefølje
  • Styre udførelse og levering af rapporteringsopgaver for kunder
  • Kvalificere regnskaber

For at få succes i funktionen er det vigtigt, at du går forrest som det gode eksempel, viser vejen for dine dygtige kolleger og samtidigt formår at favne kunderne på en måde, så vi fortsat er de bedste for vores kunder.

 

Hvad kommer du med?

Du er i dag en betroet medarbejder, der:

  • Har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud. eller HD(R)
  • Er klar til at prøve kræfter med en atypisk og ambitiøs sektion med masser af unikke kunder
  • Vil såvel personlig som faglig udvikling
  • Søger fagligt skarpe, sociale og sjove kolleger at arbejde sammen med

Som person er du kendt for dit drive, din stærke ansvarstagen og dine samarbejdsevner. Du får tingene til at lykkes via dit gode overblik, din involvering af andre samt ikke mindst din proaktive tilgang til opgave- og problemløsningen. Desuden er du analytisk og struktureret i din tilgang, samtidig med at du tager ejerskab for såvel faglighed, akkuratesse og den gode kundeoplevelse.

Vi tilbyder dig

Som Manager eller Senior Manager hos en af ”Danmarks Bedste Arbejdspladser®” bliver du del af en sektion, hvor alle brænder for at være bedst til små og mellemstore virksomheder. Det betyder for dig, at du starter ud som ledende revisor i et af vores kompetente teams, hvor du skaber dit personlige fundament for en karriere målrettet dine ambitioner – mulighederne er mange. Du møder høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. Du udvikles gennem udfordrende opgaver, veltilrettelagt intern og ekstern undervisning samt sparring fra et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger. Rammerne designer vi i balance med dér, hvor du er i dit liv.

Desuden tilbydes du spændende karriereveje som teamleder, kommende partner eller eftertragtet specialist, alt sammen i et fællesskab, hvor det gode kollegaskab fylder meget.

Der kan aftales arbejdssted både på kontoret i Hobro eller i Hadsund alt efter, hvad der passer dig bedst.

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt om dig selv og din motivation for at ansøge og vedhæft CV og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, Beierholm som arbejdsplads eller rekrutteringsprocessen er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 28 60 97 87. Statsaut. revisor og partner Pia Axelsen står også til rådighed for spørgsmål på tlf. 98 52 09 99.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Mariagerfjord
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.