Mariagerfjord - Senior Manager

Beierholm Hobro

Gør din drøm til virkelighed!
Beierholm Mariagerfjord er med sine ca. 100 medarbejdere en større, ambitiøs og anderledes tænkende revisions- og rådgivningsforretning, der vil noget helt særligt for sine kunder og sine medarbejdere. Ud over revision, regnskab og rådgivning er sektionen specialiseret i en række nicher, som ikke findes andre steder i branchen! Derfor søges nu en dygtig og forandringsparat Senior Manager, der vil sætte sin værdifulde erfaring og store potentiale aktivt i spil som en del af fremtidens vinderhold i Beierholm Mariagerfjord – i tæt samspil med spændende kunder, dygtige og sociale kolleger samt en hverdag, som hænger sammen for dig!

For dig, der ikke er ”main stream”
Du er i dag en betroet medarbejder, der med min. 8 års erfaring fra revisionsbranchen kombineret med en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud. eller HD(R), er klar til at prøve kræfter med en atypisk og ambitiøs sektion med masser af unikke kunder, kompetente og sjove kolleger samt seriøse muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Som person er du kendt for dit høje drive, dit smittende væsen og din stærke ansvarstagen. Du får tingene til at lykkes via dit gode overblik, din aktive involvering af andre samt ikke mindst din proaktive tilgang til opgave- og problemløsningen. Du nyder at være i aktivt samspil og samarbejde med andre – såvel kolleger som kunder. Desuden er du analytisk og struktureret i din tilgang, samtidig med at du tager ejerskab for at såvel faglighed, akkuratesse som god service er en del af den gode kundeoplevelse, som du og dine skarpe team-kolleger yder jeres kunder hver eneste gang.

Fra ledende revisor til leder eller partner – hvis det giver mening for dig
Som Senior Manager hos en af ”Danmarks Bedste Arbejdspladser” bliver du del af en sektion, hvor alle brænder for at være bedst til små og mellemstore virksomheder. Det betyder for dig, at du starter ud som ledende revisor i et af vores kompetente teams, hvor du skaber dit personlige fundament for en karriere, der kan blive super spændende. Alt afhængigt af, hvilke drømme du har – mulighederne er mange!

Dine primære opgaver vil være:

  • Ledende revisor på egne kunder, herunder varetage al kommunikation med kunderne, dvs. alt fra gennemgang af regnskab til rådgivning om investering i ejendom, budget mv.
  • Etablere, vedligeholde og udvikle eksisterende kundeportefølje
  • Styre udførelse og levering af bogføringsopgaver for kunder
  • Kvalificere regnskaber

For at få succes i funktionen er det vigtigt, at du går forrest som det gode eksempel, viser vejen for dine dygtige kolleger og samtidigt formår at favne kunderne på en måde, som trækker flere til.

Skab en nutid & fremtid, som passer til dig
Du bliver del af en passioneret og vækstmotiveret sektion, der vil være bedst til mennesker – kunder og medarbejder. Det er en arbejdsplads, der omsætter ord til handling, og som tager din personlige og faglige udvikling samt ikke mindst din ”life balance” seriøst. 

Dvs. du har mulighed for en revisorkarriere i balance med dér, hvor du er i dit liv, hjemmearbejdsplads, reelle muligheder og intern støtte, hvis du vil læse videre til SR m.v. Desuden tilbydes du spændende karriereveje som teamleder, kommende partner eller eftertragtet specialist. Alt sammen i et fællesskab, hvor det sociale, det sjove og det gode kollegaskab fylder meget.

Der kan aftales arbejdssted både på kontoret i Hobro eller i Hadsund alt efter, hvad der passer dig bedst.

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl kort og godt om dig selv og din motivation for at ansøge og vedhæft CV og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Pia Axelsen på tlf. 98 52 09 99

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Hobro
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.