Lemvig - Vi søger talknusere til en unik uddannelse som outsourcingtrainee

Beierholm Lemvig

Hvis du er glad for tal og god til mennesker, så har vi en unik mulighed til dig.
Hos Beierholm har vi oprettet en ny trainee-uddannelse inden for outsourcing, hvor du gennem et to-årigt forløb bliver klædt på til fremtidens behov for økonomisk rådgivning. Hos os træder du ind i landets bedste rammer - og når du er færdig, vil du være dygtig til områder som financial controlling, løn, digitalisering og virksomhedsøkonomi.

Bogholderi, controlling og digitalisering af arbejdsprocesser
Den nye trainee-uddannelse er skabt, fordi vi oplever, at vores kunder efterspørger faste kontaktpersoner, der kender deres virksomhed indgående, og som hjælper med at løfte deres økonomiske driftsopgaver samtidig med, at de optimerer deres økonomiske drift. Kundekontakt er en stor del af outsourcing-konsulentens hverdag, og derfor er det vigtigt for os, at du trives med både regnskab og fællesskab. Du forstår dig på tal og har interesse for digitalisering, og du er samtidig klar på at blive dine kunders betroede sparringspartner, der rådgiver og viser vej.

Snuden i teoribogen og fingrene i bolledejen
Vores filosofi er, at teori skal suppleres med praktisk erfaring. Det vil du opleve allerede fra første dag, du er her hos os – og det betyder, at din hverdag vil være delt mellem uddannelse og praktisk arbejde på kontoret. På sigt kan du også forvente at få kontorplads ude ved dine kunder i kortere perioder, og som færdiguddannet er der mulighed for yderligere specialisering og en spændende karriere hos Beierholm.

Et arbejdsmiljø med højt til loftet
Hos Beierholm skaber vi balance – også i din hverdag. Her er der plads til dig, som har flair for - og lyst til - at arbejde med kunder og økonomi. Og dine kommende kolleger bliver både dine venner og sparringspartnere. Du vil opleve, at vi ikke er blege for at stille dig spændende opgaver, der udvikler dig fagligt og socialt. Grundlæggende tror vi på, at gode forudsætninger skaber gode medarbejdere.

Hvad får du som outsourcing-trainee hos Beierholm? 

 • Et toårigt målrettet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Løn under uddannelse, sundhedsordning mv.
 • De bedste rammer at udvikle dig i


Du kan også læse mere om jobbet og uddannelse på www.beierholm.dk/karriere/trainee  

Hvad kommer du med?

 • En færdig uddannelse fra HHX, STX eller EUX med relevante fag
 • Evt. en færdig uddannelse som Finansøkonom eller Financial Controller
 • En stor motivation til at lære nyt og udvikle dig
 • En detaljeorienteret tilgang og et visionært mind-set
 • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
 • En god forståelse for tal og data
 • Gode karakterer i matematik, dansk eller virksomhedsøkonomi

 

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Bogholderi, økonomiske driftsopgaver og controlling er en stor del af din arbejdsdag
 • Eventuelt løbende dialog og sparring med kunder
 • Øvrige opgaver aftaler vi i takt med din udvikling og dine interesser

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Lad os vide, hvorfor du gerne vil være outsourcing-trainee hos Beierholm.

Send os en kort ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og dine ambitioner. Send også dit CV og dine uddannelses/eksamenspapirer (eller seneste karakterblad) til os.

Vi ansætter løbende trainees, så skynd dig at sende os en ansøgning, hvis du kan se dig selv som færdiguddannet outsourcing-konsulent om et par år.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2022
Arbejdssted:
Midtjylland, Lemvig
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.