Lemvig og Thyborøn - Få forsmag på revisorlivet som praktikant i Danmarks mest lærerige rammer

Beierholm Lemvig

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm. Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor. Derfor bliver du udfordret og klædt grundigt på af det team, du bliver en naturlig del af, og dine kolleger sørger for, at du kommer godt fra start.  Beierholm er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser, og der vil være mulighed for at fortsætte som revisortrainee.  

 

Lærerig erfaring med at løse rigtige revisoropgaver 

Praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de vigtige opgaver, som erfarne revisorer også har med at gøre, det er vejen frem i din karriere i forhold til at modne dig som revisor her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle og afprøve dine evner som revisor på og afklare, om du om muligt har lyst til at fortsætte som revisortrainee.

 

En lærerig start på et hold af gode kolleger

Hos os er det altid rart at komme på arbejde. Du kan glæde dig til en behagelig arbejdsdag  omgivet af gode og fagligt stærke kolleger i alle aldre, der har blik for, at du er ny i faget og på arbejdspladsen, og som vil gøre alt for, at du finder dig til rette og får prøvet dig selv ordentlig af. Du kommer helt sikkert til at få både noget fagligt og socialt med, som du får nytte af.

 

Hvad får du som praktikant i Beierholm?

 • Tre måneders praktik med start i januar 2022
 • Mulighed for at deltage i ”rigtige” opgaver
 • Sparring og inspiration til din projektopgave
 • De bedste rammer at afprøve dig selv i som revisor

Vi finder sammen ud af, om du skal have din dagligdag i Lemvig eller Thyborøn.

 

Hvad kommer du med?

 • Igangværende uddannelse som finansøkonom eller financial controller
 • Interesse i revisorfaget
 • Mod på at blive udfordret og lære nyt
 • Du vil gerne arbejde sammen med og lære af kolleger

 

Hvilke opgaver får du bl.a. erfaring med?

 • Bogføring, afstemning og momsafregning
 • Planlægning af og gennemførsel af revision på mindre virksomheder
 • Udarbejdelse af regnskaber for virksomheder og personer

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du gerne vil være praktikant hos netop os, og om du ønsker at være i Lemvig eller Thyborøn. Du skal også huske at sende dine uddannelsespapirer/-eksamenspapirer eller seneste karakterblad samt CV. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/01-2022
Arbejdssted:
Midtjylland, Lemvig
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.