Lemvig eller Thyborøn - Sæt skub i karrieren som revisor i motiverende og ambitiøse rammer

Beierholm Lemvig

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.  

 

Du er god til kundepleje

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi har brug for dig, der har kundetække og er god til at rådgive kunderne, så de er glade for at være hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og aflæse deres behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.  

 

Udviklende rammer og et godt hold  

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske, og de udfordrende opgaver vil styrke dine faglige kompetencer. Vi har desuden et omfattende internt kompetenceudviklingssprogram, hvor du undervises sammen med andre Beierholmkolleger fra hele landet. Herigennem holder du din faglige viden ved lige, således at du altid fremstår i den bedste udgave af dig selv. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af knap 40 gode, lokale kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. Vi har en ledig plads i både Thyborøn og Lemvig, og vi aftaler, hvilket arbejdssted der er mest praktisk for dig og kunderne.

 

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • De bedste rammer for dine ambitioner og din personlige balance

 

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision og udarbejdelse af regnskaber
 • Skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning

Vores kunder er alle små og mellemstore virksomheder, og du får hurtigt dine egne kunder.

Hvad kommer du med?

 • 3-6 års erfaring som revisor
 • Igangværende studie: HD eller cand.merc.aud.
 • Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Naturlig lyst til at tage ansvar  

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor din revisorkarriere også kommer til at løfte Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Ole Tang på tlf. 96 90 03 03 eller HR-konsulent Camilla Agger på tlf. 96 90 03 44. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Lemvig
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.