Kolding - Fortsæt karrieren som revisor i motiverende og ambitiøse rammer

Beierholm Kolding

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.  

 

Udviklende rammer og et godt hold  

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du fortsat kan vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern kompetenceudvikling vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold med 50 gode kolleger på kontoret i Kolding. Du vil indgå i et godt team, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. 

 

Hvilke opgaver skal du løse?

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, hvilket betyder, at du kommer hele vejen rundt om kunden i din opgaveløsning. Du får hurtigt selvstændigt kundekontakt, og du arbejder tæt sammen med gode kollegaer og den ansvarlige partner. Opgaverne omfatter:

 • Revision og udarbejdelse af regnskaber
 • Skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning alt efter dine erfaringer og kompetencer
 • Sparring med kolleger

 

Hvad kommer du med?

Vi forestiller os, at du har 3-6 års erfaring som revisor, således at du har dine grundlæggende revisorkompetencer på plads. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er i gang med HD eller CMA – eller færdig hermed
 • Har en evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Har naturligt lyst til at tage ansvar 

 

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Målrettet intern undervisning
 • De bedste rammer for dine ambitioner og din personlige balance
 • Er du fortsat under uddannelse, så støtter vi det 100%

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor du ønsker at være en del af Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Rikke Holmslykke Kristensen på tlf. 76 34 26 08, mail rhk@beierholm.dk, eller statsaut. revisor Peder Pedersen på tlf. 73 53 45 41, mail ppe@beierholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

 

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Syddanmark, Kolding
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.