København – Bogholder/regnskabsmedarbejder/økonomimedarbejder søges

Beierholm København

Vi leder efter dig, der har erfaring med bogføring, materialegennemgang og afstemninger. Du vil hos os blive en del af en afdeling på ml. 20-40 søde kollegaer, som du kan sparre med samtidig med, at du i hverdagen har kontakt med og besøger dine kunder. Du bliver en central del af maskinrummet og en højest værdsat kollega.

Som medarbejder i Beierholm bliver du del af en arbejdsplads, som strategisk prioriterer bogføringsområdet og som arbejder målrettet på at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vores København-kontor, hvor du har din primære dagligdag, består af ca. 260 medarbejdere. Vi tilbyder desuden diverse firmafester, efteruddannelse, pension, sundhedsforsikring, en god kantineordning og fleksible arbejdsvilkår.

 Hvilke opgaver skal du løse?

 • Bogføring
 • Lønkørsel
 • Materialegennemgang og afstemninger
 • Diverse rutineprægede økonomiopgaver

 Hvem er du?

Din baggrund er ikke så vigtig, så længe du har den rette erfaring og går til dine opgaver med omhu og ansvar.

Vi forestiller os at du har..

 • Mere end et års erfaring med bogføring
 • Kendskab til NAV, e-conomic, og andre økonomisystemer er en fordel
 • Evne til at sætte dig ind i nye systemer og processer
 • Interesse i at arbejde digitalt, men ikke nødvendigvis erfaring
 • Naturlig lyst til at tage ansvar 
 • Lyst til at være i løbende dialog med en bred vifte af kunder
 • Fokus på at give kunderne en god service

Stillingen kan tilpasses til den kandidat, der viser sig at være et match. Derfor, hvis du har endnu mere erfaring end beskrivelsen her lægger op til, så opfordrer vi til at søge alligevel.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold i en motiveret ansøgning og vedhæft dit CV – gerne snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Koordinator Fanny Bostinius tlf. 39166391. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.