Investerings- og formuerådgiver til Vestjylland

Beierholm Skive

Engageret og proaktiv investerings- og formuerådgiver til formuende  ejerledere
Vi søger dig, som har evnerne og viljen til at blive en af Danmarks bedste rådgivere til at yde uafhængig investerings- og formuerådgivning, der skaber merværdi for kunderne. I Beierholm Finansiel Rådgivning arbejder vi med troværdig rådgivning efter et sæt af etiske retningslinjer, som sikrer, at rådgivningen er uafhængig og at kunderne ved, at rådgiveren er på deres side. Rollen dækker Vestjylland og tager udgangspunkt i et af Beierholms kontorer i området.

Fagligt overblik skaber merværdi
Hos os træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke og kompetente Investerings-og formuerådgivere samtidig med, at du får skæringsflader til dygtige revisorer og andre specialister i Beierholm fx inden for Skat, moms, Corporate Finance m.v. I samarbejde med teamet omkring kunden, er du med til at yde en værdifuld, helhedsorienteret og kompetent rådgivning, som passer den enkelte kundes behov. Vi vægter det højt at tilbyde rådgivning i øjenhøjde med faglighed og proaktivitet.

Du bliver en del af Beierholm Finansiel Rådgivning, som består af 18 kompetente kollegaer, hvor der er et godt samarbejde. Du har derfor altid en kollega at sparre med. Vi ser frem til, at du kommer og styrker holdet yderligere. Vi sætter pris på hinandens bidrag og løser opgaverne i en uformel atmosfære, hvor det er muligt at skabe balance mellem din karriere og dit privatliv.

Hvilke opgaver kommer du til at løse?
Du kommer til at sammensætte og fremlægge individuelt tilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i kundens samlede økonomiske forhold og derfor tilfører kunden maksimal værdi. Du skal sikre at kunderne føler sig godt rådgivet, når du professionelt og med ægte interesse samarbejder med dem om at skabe den bedst mulige løsning. Opgaverne er:

 • Investerings- og formuerådgivning for formuende ejerledere
 • Rådgivning om ejendomsfinansiering, herunder både rådgivning om ny finansiering samt gældspleje af eksisterende finansiering
 • Totalrådgivning på kort og lang sigt
 • Opbygning af egen kundeportefølje
 • Sparring med kollegaer om faglige problemstillinger

Hvad får du som Investerings-og formuerådgiver i Beierholm Finansiel Rådgivning?

Som Investerings-og formuerådgiver bliver du oplært grundigt fagligt og personligt ud fra dit nuværende niveau, så du bliver endnu mere kompetent inden for rådgivning af formuende privatkunder og selvstændige/virksomhedsejere. Samtidig tilbyder vi:

 • Et selvstændigt job i en travl hverdag, hvor der forventes, at du selv kan og vil præge udviklingen
 • Et spændende og dynamisk arbejdsmiljø præget af en uformel omgangstone
  Mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i et miljø med stor aktivitet og mange udfordringer
 • Værktøjer der understøtter din rådgivning og vise konsekvensberegninger over for kunden
 • Attraktiv fast løn efter kompetencer og indsats
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv med stor fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde

Hvad kommer du med?

Du har afsluttet eller er i gang med finansiel uddannelse, gerne suppleret med en formuerådgiveruddannelse og/eller HD i finansiel rådgivning, finansiering eller regnskab, herudover forventer vi at:

 • Du har for eksempel nogle års erfaring med rådgivning af kunder f.eks. fra pengeinstitut
 • Du har god indlevelsesevne, så du kan sætte dig ind i kundernes situation, behov, ønsker og muligheder
 • Du er god til at kommunikere og forenkle komplicerede problemstillinger i en ligeværdig dialog
 • Din troværdighed gør, at du opbygger langvarige kunderelationer
 • Du er udadvendt, opsøgende og god til at bygge relationer.

Hverdagen er præget af stor kundeaktivitet. Derfor er det en fordel, at du trives i en udadvendt og opsøgende rolle. For at få succes i rollen, vil din evne til at opbygge relationer og vedligeholde relationer samt samarbejde hjælpe dig i dagligdagen. Din kontaktflade er stor, og du trives i rollen som betroet rådgiver både i og uden for organisationen.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i; både personligt og fagligt. Hvad enten du kommer med lidt eller meget erfaring, har vi opgaver, der matcher dit kompetenceniveau. Samtidigt sikrer vi en udvikling i opgaverne, så du bliver ved med at udvikle dig.

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 96 34 79 53.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Skive
Ansættelsesform:
Fastansat