HR-kontorelev - sæt skub i din HR-karriere

Beierholm Aalborg

Kan du se fordelene ved en elevplads, hvor du:

 • Bliver en del af et ambitiøst HR-team, der driver en bred palette af HR-processer?
 • Får hands-on erfaring med forskellige HR-opgaver i samarbejde med erfarne kolleger?
 • Træder ind på en arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer til: at tænke nyt, skabe balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt?
 • Bliver en del af én af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1900 medarbejdere?

Som HR-kontorelev bliver du en del af et engageret HR-team, hvor du får 20 kollegaer fordelt i Aalborg, Aahus og i København. Vi rådgiver og servicerer organisationen inden for områder som f.eks. kompetenceudvikling, employer branding, rekruttering, onboarding og trivsel. Vi lægger stor vægt på, at du som HR-kontorelev indgår som fast del af den daglige opgaveløsning, og du vil derfor få indblik i mange forskellige HR-relaterede opgaver. Under dit uddannelsesforløb får du tæt sparring med din elevansvarlige, hvor I sammen arbejder målrettet med at sikre en bred og høj faglighed i din uddannelse.  


Vi skaber lærerige og udviklende rammer!
I Beierholm bliver du en del af en kompetent HR-afdeling med ambitiøse mål. Som HR-kontorelev får du en aktiv rolle i at hjælpe med at understøtte HR-funktionen med forskellige opgaver, alt fra administrativ og koordinerende opgaver til mindre udviklingsopgaver. Oplæring hertil følger naturligvis, men teknisk snilde er en klar fordel.

Herudover kan du se frem til at arbejde med opgaver som:

 • Understøtte proces-og forretningssupport med administrative opgaver 
 • Understøtte pre-, on- og offboarding
 • Assistere med drift af Beierholms HR-system 
 • Assistere løbende på diverse HR-opgaver.

Hvad kommer du med?

 • For at komme i betragtning skal du have gennemført enten EUX, HHX, HG2Kontor eller HTX, STX og HF med 5 ugers kursus.
 • God erfaring med Office365 (Powerpoint, Excel og Word)
 • Har en passion for administrative opgaver inden for HR-feltet
 • Har god teknisk forståelse og er god til at tilegne sig nye programmer
 • Har en naturlig lyst til at tage ansvar og har en proaktiv tilgang i sit arbejde
 • Er struktureret, har sans for detaljen og leverer arbejde af høj kvalitet
 • Er imødekommende og god til at skabe dialog og samarbejde med andre
 • Er en god kommunikatør mundtligt og skriftligt.

Vil du med på holdet?

Vi håber, at du kan tiltræde 1. august eller snarest derefter. Du får kontorplads i Aalborg, hvor du bliver en del af et aktivt kontor med mange goder, her bl.a. en aktiv personaleforening med mange sociale arrangementer. Tonen er uformel, og der er et godt sammenhold på tværs af afdelinger.

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i fagligt og personligt, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. Du træder ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.

 
Interesseret?

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt, og vi evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV, eksamenspapirer, grundforløbsbevis, evt. RKV-bevis, samt en motivation for, hvorfor det netop er dig, der skal være vores nye dygtige HR-kontorelev. Er du berettiget til voksenlærlingetilskud bedes dette anføres. Vi holder samtaler løbende og ansætter når rette kandidat er fundet.


Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
01/08-2024
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.