Holstebro – Bliv outsourcingpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm Holstebro

Hvis du har tænkt på at blive regnskabs- eller outsourcingkonsulent, så har du fra januar 2024 mulighed for at prøve det af i praksis som outsourcingpraktikant hos Beierholm. Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som økonomisk konsulent – i en virksomhed, der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som outsourcingtrainee. 

Lærerig erfaring med at løse rigtige regnskabsopgaver
Som praktikant vil du få praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de vigtige opgaver, som erfarne outsourcingkonsulenter udfører. Dét er den bedste måde at udvikle og afprøve dine evner som økonomimedarbejder på - og samtidig afklare, om du har mulighed for og lyst til at fortsætte som outsourcingtrainee.

En lærerig start på et hold af gode kolleger
Hos os er det altid rart at komme på arbejde. Du kan glæde dig til en behagelig arbejdsdag omgivet af gode og fagligt stærke kolleger i alle aldre. De har alle blik for, at du er ny i faget og på arbejdspladsen, og de vil gøre alt for, at du finder dig til rette i teamet og får prøvet dig selv ordentlig af. Som outsourcingpraktikant kommer du helt sikkert til både, at få gode faglige og sociale oplevelser med dig under forløbet.

Hvad får du som praktikant hos Beierholm?

 • Tre måneders praktik med start i januar 2024
 • Mulighed for at deltage i ”rigtige” opgaver
 • Sparring og inspiration til din projektopgave
 • De bedste rammer at afprøve dig selv i som outsourcingkonsulent
 • Mulighed for timelønsansættelse som outsourcingmedhjælper efter endt praktik
 • Mulighed for toårigt internt outsourcingtrainee-forløb med opstart september 2024

Hvad kommer du med?

 • Igangværende uddannelse som finansøkonom eller financial controller
 • Interesse for bogføring, controlling, digitalisering og virksomhedsøkonomi
 • Mod på at blive udfordret og lære nyt
 • Lyst til at arbejde sammen med og lære af kolleger

Hvilke opgaver får du bl.a. erfaring med?
Dine opgaver planlægges i samarbejde med din praktikvejleder, så vi sikrer, at du får konkret erfaring undervejs samtidig med, at du oplever, at dit arbejde bruges af dine kolleger i deres daglige arbejde.

 • Bogføring, controlling, lønadministration o. lign.
 • Samarbejde med kontorets kunder og interne revisorer

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om Beierholms traineeforløb?
Hvis du gerne vil vide mere om Beierholms traineeforløb, som eventuelt kan tilføjes efter din praktikperiode, så gå ind på vores hjemmeside www.beierholm.dk/karriere/trainee og læs mere.


Beierholm ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du gerne vil være praktikant hos netop os. Send dine uddannelses-/eksamenspapirer eller relevante karakterblade samt CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Anne Smed Falkesgaard på tlf.: 9613 6222.  

Vi ansætter løbende praktikanter, så skynd dig at sende os en ansøgning, hvis du kunne tænke dig at være praktikant hos Beierholm.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/01-2024
Arbejdssted:
Midtjylland, Holstebro
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.