Hobro - Serviceminded regnskabsmedarbejder til finansielle virksomheder

Beierholm Hobro

Vi glæder os over stadig flere opgaver og har derfor oprettet en ny stilling som regnskabsmedarbejder med fokus på finansielle virksomheder. Som vores nye kollega træder du ind i vores outsourcingteam, som består af otte gode kolleger, der hver dag arbejder målrettet for at levere kompetente og nærværende kundeydelser  indenfor regnskab og ledelsesrapportering samt løn og bogføring. Du får en alsidig hverdag og kommer til at løse regnskabsopgaver for primært finansielle virksomheder, herunder mindre danske pengeinstitutter, fondsmæglerselskaber samt kapitalforvaltere.

Alsidig hverdag med høj kvalitet med fokus på service
Som kompetent og serviceminded regnskabsmedarbejder bliver du både værdsat her på kontoret og blandt dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger. Du har selv kontakt til kunden - og du nyder både at være sparringspartner for kunden og med dine kolleger, som udover outsourcingtemaet primært omfatter revisorer. Vi har hele tiden fokus på høj kvalitet og optimering af processer, som dels sikres i vores daglige samarbejde og via Beierholms digitale værktøj, BeJour.

Et godt bagland gør dig bedre
I Beierholm rummer de udviklende rammer alle muligheder for, at du bliver endnu bedre til dit fag. Da stillingen er nyoprettet til særlig servicering af finansielle virksomheder, får du din viden fra flere forskellige kolleger, som er med til at lære dig op. Ud over oplæring fra dine kolleger deltager du også i vores intern kompetenceudvikling, som er med til at sikre, at du bliver klædt på til at løse dine opgaver på højt niveau. Hos Beierholm vægter vi desuden en hverdag med god trivsel og balance mellem arbejde og fritid højt. Samarbejdsformen og omgangstonen er uformel og nærværende, og vi giver den enkelte frihed under ansvar. Vi tror på, at gode resultater skabes gennem god trivsel og et stærkt socialt sammenhold.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Afstemninger, periodiseringer samt udarbejdelse af kvartals-/halvårsregnskaber samt årsregnskaber
 • Ledelsesrapportering herunder også ad hoc analyser
 • Indberetning af regnskabstal og solvensopgørelse til Finanstilsynet (Fiona).
 • Optimering af processer herunder forretningsgangsbeskrivelser
 • Lettere complianceopgaver herunder diverse rapporteringer

Hvad kommer du med?

 • Du har flere års erfaring med bogholderi og regnskab gerne fra en stilling i et pengeinstitut
 • Du har kendskab til regnskabsbekendtgørelsen for pengeinstitutter
 • Du er god til at skabe gode, langvarige relationer, er imødekommende og sætter en ære i at yde en god service
 • Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med en høj grad af nøjagtighed og effektivitet
 • Du har lyst til at arbejde en eller flere dage om ugen ude hos vores kunder

 

 

Hvad får du som regnskabsmedarbejder i Beierholm?

 • Målrettet intern oplæring og undervisning
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger 
 • De bedste rammer for dine ambitioner
 • Gode kunderelationer

Vi arbejder i programmerne Navision, e-conomic og Microsoft office pakken også gerne Finanstilsynets indberetningsportal Fiona. Det er derfor vigtigt, at du mestrer disse eller lignende programmer.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Thomas Andersen på tlf.98 52 09 99. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Hobro
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.