Hele landet - Er du revisor med nye interesser?

Er du uddannet revisor med styr på regnskabs- og revisionsprocessen, og ønsker du at udskifte revisorjobbet uden at skulle forlade branchen, så er muligheden her nu.
Er du typen, for hvem det er naturligt at fokusere på kontinuerlig forbedring af arbejdsgange og processer. Og vil du være med til at definere effektive processer gennem udvikling af komplekse løsninger og modeller i CaseWare, der understøtter opgaver i relation til revision og regnskab?

Du oversætter forretningen til effektive processer
Du indgår i et team på seks kollegaer, og vil blive en del af Beierholms centrale IT- & Procesafdeling, hvor fokus er på at effektivisere processerne og understøtte Beierholms ambitiøse digitaliseringsstrategi. Opgaverne spænder fra nyudvikling og optimering af arbejdsgange, til deltagelse i 2. line support. Du arbejder tæt sammen med den faglige udviklingsafdeling og sparrer med dem omkring de bedste tekniske løsninger på platformen. Som CaseWare konsulent og udvikler varetager du selv den direkte dialog i relation til opgaven, og du forstår at oversætte revisionsforretningens krav til en effektiv proces i CaseWare.

Dine kerneopgaver bliver som udgangspunkt:

  • Programmering af nye løsninger i CaseWare
  • Test, implementering og lancering
  • Kontinuerlig forbedring af løsningen
  • Deltagelse i 2. line support

På sigt vil dine kerneopgaver blive udvidet med disse:

  • Analyse, specifikation og estimering af opgaver til udvikling i CaseWare
  • Udvikling af og sparring om integrationer til andre systemer

Udadvendt udviklerprofil med revisionsbaggrund
Du har en relevant økonomisk uddannelsesbaggrund som måske revisor eller controller i en økonomifunktion evt. suppleret med HD (R) eller CMA. Du er måske den på kontoret, der finder det sjovt at effektivisere processerne og ved hjælp af makroer eller VBA-kode laver automatisk udførsel af processer. Har du erfaring med CaseWare som bruger eller programmør, er det en fordel. Væsentligst er dog din evne til at se optimeringsmuligheder gennem en automatisering af processer, samt din evne til at omsætte dette til noget programmerbart. De sidste procenter ift. programmering i CaseWare kan vi hjælpe dig med.

Du motiveres af at udvikle brugervenlige løsninger, der effektiviserer og automatiserer processer i relation til regnskabsudarbejdelse eller revision. Du opnår tillid og respekt gennem din tilgang til opgaveløsningen og din faglige indsigt. Du finder energi i at arbejde systematisk men også serviceorienteret, og du trives med en veksling mellem at arbejde selvstændigt og sammen med andre.

Udvikler i attraktiv rådgivningsvirksomhed
Du tilbydes en central rolle i et velfungerende team med fokus på systemeffektivisering og automatisering af processer, herunder videreudvikling af CaseWare til Beierholm. Du bliver en del af en ambitiøs organisation med fagligt kompetente og engagerede kolleger. Du vil møde en uformel tone, hvor fokus er på at skabe de rigtige løsninger.

Kollegaerne og samarbejdspartnerne sidder rundt i hele landet, og du kan derfor være bosat i hele Danmark, dine nærmeste kolleger findes på kontoret i Aalborg, Odense og Søborg.

Beierholm ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Systemeffektivisering Annika Birkkjær Nielsen tlf. 40 62 10 49.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.