Hele landet - 2 revisorer med CMA-baggrund til vores faglige udviklingsafdeling

Til vores faglige udviklingsafdeling søger vi 2 revisorer med CMA, som ønsker at specialisere sig inden for henholdsvis revision og regnskab. Mulighed for faglig og personlig udvikling samt balance mellem arbejds- og privatliv!

Brug din erfaring som revisor til at gøre nogle af Danmarks førende revisorer og deres værktøjer endnu bedre. Her bliver din erfaring, iderigdom og lyst til at lære fra dig værdsat i motiverende og indholdsrige rammer, som du kommer til at styrke yderligere. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og ansvar samt muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.  


Du får indflydelse og er med til at skabe forretningsværdi
Du skal hjælpe med at styrke og videreudvikle fagområdet revision til gavn for Beierholms medarbejdere og kunder. Du har en stærk faglig interesse og et personligt drive til at få faglige produkter til at fungere i praksis. Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for revision, regnskab og it-værktøjer mv. Du kommer til at bidrage til udviklingen af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.


Vi løfter udviklingen i flok
Faglig udviklingsafdelings rolle er at udvikle, implementere og vedligeholde det faglige fundament for Beierholms ydelser med regnskab og revision - med den rette balance af effektivitet og kvalitet. Vi er 20 kolleger i afdelingen, og du bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister, hvoraf de  15 er kompetente og fagligt stærke fagspecialister, som rådgiver, supporterer og underviser revisorer inden for revision og regnskab. Det er kendetegnende for Faglig udviklingsafdeling, at opgaverne løses med åbenhed, teamwork og en uformel omgangstone.  Afdelingen er i dag primært placeret fysisk i Aalborg og København, men der vil også være mulighed for at arbejde ud fra et af Beierholms andre kontorer.


Hvilke opgaver venter på dig?

  • Nyhedsformidling og implementering, herunder undervisning af partnere, ledende medarbejdere og øvrige revisorer
  • Sparring med og rådgivning af kolleger om faglige problemstillinger
  • Support af superbrugere i revisionsafdelinger
  • Udvikling, vedligeholdelse og effektivisering af vores arbejdsplaner i CaseWare
  • Eventuel involvering i serviceringen af revisorer med selskabsretlige forhold
  • Mulighed for fortsat arbejde med kundeopgaver

 … og så bliver du en del af digitaliseringen i Beierholm, hvor vi er i fuld gang med bl.a. Big Data, Business Intelligence, robotter og Data Analytics

Det er ikke et krav, at du har erfaring med alle ovenstående opgaver, men det er en forudsætning at du brænder for fagligheden, samt at du har en stor viden og lyst til at udvikle dig sammen med opgaverne.


Vi vil i fællesskab udarbejde en personlig udviklingsplan for dig baseret på din baggrund og erfaring. Der vil være mulighed for såvel et fagligt som ledelsesmæssigt karriereforløb.

 

Hvad kommer du med?

Du er uddannet CMA, evt. i gang med SR akademiet, og har praktisk erfaring som revisor. Du er kvalitetsbevidst og har lyst til at fordybe dig i faglige emner. Du er engageret og evner at formidle faglige budskaber på en forståelig måde.

 

Hvad får du som faglig specialist Beierholm?

  • Mulighed for faglig fordybelse og for at sætte dit præg på Beierholms ydelser og -processer
  • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
  • Værdifuld udviklende og faglig sparring med kompetente kolleger
  • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv på en af Danmarks bedste arbejdspladser 

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling.  Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen inden for revision, er du velkommen til at kontakte partner og afdelingsleder Anders Bisgaard på tlf. 9818 7200/2071 8932 eller abi@beierholm.dk. Har du spørgsmål til stillingen inden for regnskab, er du velkommen til at kontakte partner og statsautoriseret revisor Kim Köhler på tlf. 2810 6244 eller kik@beierholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.