Haderslev - Udlev din drøm og bliv statsautoriseret revisor

Beierholm Haderslev

Vil du være med til at udvikle revisionsforretningen og indfri din drøm om at blive statsautoriseret revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste? Lige nu søger Beierholm i Haderslev en faglig stærk revisor som har det der skal til, for at blive statsautoriseret revisor og samtidig være med til at løfte revisionsforretningen til nye højder. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.


Du er faglig stærk og formår at gøre det komplekse forståeligt
Hos Beierholm er vi til for vores kunder og medarbejdere. Vi forventer, du er proaktiv og engageret samt god til at sætte dig ind i kundernes behov og yde en relevant og rettidig rådgivning, så du udvikler kunderne - samtidig med at de udvikler dig. Du skal trives med at dele ud af din viden på kontoret, så du er med til at løfte resten af afdelingen fagligt samtidig med, at du udvikler dig som rådgiver. Du er vant til at tage ansvar for kvaliteten i revisionsopgaverne og har øje for at uddelegere dele af revisionsopgaverne samtidig med, at du har overblikket over deadlines og kvalitet.


Udviklende rammer og et godt hold
Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som ruster dig som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern kompetenceudvikling vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, og du vil få tilknyttet en yngre partner / statsautoriseret revisor, som vi støtte dig i din udvikling.

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • En udfordrende stilling, hvor du får ansvar for løsning af kundeopgaver og udvikling af medarbejdere
 • Mulighed for at starte på SR akademi
 • Målrettet intern undervisning frem mod din eksamen som statsautoriseret revisor
 • En bred vifte af forskellige opgaver, som bliver tilpasset dig, så du får de bedste muligheder for at bestå revisoreksamen
 • En mentorordning, hvor du bliver tilknyttet en yngre partner/statsautoriseret revisor, som vil kunne hjælpe dig frem mod dit mål om at blive statsautoriseret revisor
 • De bedste rammer for dine ambitioner

Hvilke opgaver skal du løse?
Som vores nye kollega bliver du ansvarlig medarbejder på kundeopgaver primært i SMV-segmentet med direkte reference til den lokale partner. Du kommer til at dele dine erfaringer og faglige kompetencer med kolleger i teamet og bidrage til at sikre en høj kvalitet i de udførte opgaver. Derudover består dine opgaver bl.a. af:

 • Opgaveansvarlig for de større revisions- og rådgivningsopgaver på kontoret
 • Rådgivning inden for regnskab, revision, skat og selskabsret mv. samt forretningsudvikling af dine kunder
 • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige relationer
 • Hjælpe med omstruktureringer, selskabsretlige erklæringer, illustrative mødepræsentationer og afholdelse af kundemøder

Hvad kommer du med?
Du skal gerne være i gang med eller have færdiggjort din cand.merc.aud. og have arbejdet som revisor i en årrække. Derudover er du kendetegnet ved, at du:

 • Er fagligt kompetent inden for revision, regnskab, skat og selskabsret og har høj kvalitet i det arbejde du udfører
 • Formår at formidle det komplekse på en måde så kunder og kolleger kan forstå det
 • Er vant til at uddelegere dele af revisionsopgaverne, men samtidig tage ansvar for kvalitet og deadlines for den samlede opgave
 • Har en god evne til at læse dine kunder, afdække deres behov for rådgivning og kommunikere på et sprog som de forstår
 • Har ambitioner om at udvikle dig frem mod en autorisation som revisor

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl kort og godt, hvorfor din revisorkarriere også kommer til at løfte Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og statsautoriseret revisor Rasmus Ørskov på tlf. 73 52 45 69. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Syddanmark, Haderslev
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.