Haderslev - Fortsæt din revisorkarriere i balancerede rammer

Beierholm Haderslev

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.


Hos Beierholm, Haderslev, er vi over 20 kolleger, der holder til centralt i Haderslev midtby. På grund af tilgang af opgaver søger vi netop nu en ny kollega. I Haderslev arbejder vi tæt sammen på at skabe et godt arbejdsliv med spændende opgaver og trivsel i hverdagen. Vi er til for vores kunder, og vi går gerne det ekstra skridt, der er med til at sikre, at kunderne bliver hos os i mange år. Vi har derfor brug for dig, der har flair for at hjælpe kunderne og ønsker et balanceret arbejdsliv.

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • En alsidig, bred og virkelig spændende kundeportefølje med både lokalt, nationalt og internationalt fokus
 • Mulighed for at være kundens betroede sparringspartner og rådgiver
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring fra partnere og kolleger
 • Målrettet intern kompetenceudvikling omkring faglige værktøjer, nyeste faglige viden, ny lovgivning, relevante it-værktøjer mv.
 • Muligheden for at blive en del af et ungt og udviklingsorienteret miljø hvor der ikke er langt fra tanke til handling
 • Et stærkt socialt fællesskab hvor der er fokus på at være der for hinanden, og at det er sjovt at gå på arbejde
 • De bedste rammer for dine ambitioner og din personlige balance


Hvilke opgaver skal du løse?
Som vores nye kollega bliver du ansvarlig medarbejder for egne kunder i SMV-segmentet med reference til vores statsautoriserede revisorer. Derudover bliver du en del af et team af dygtige kolleger, som er klar til at hjælpe og sparre med dig. Alt efter din erfaring består dine opgaver bl.a. af:

 • Revisions- og rådgivningsopgaver på kontoret med ansvar for egen kundeportefølje
 • Rådgivning tilpasset dit erfarings- og uddannelsesniveau inden for regnskab, revision, skat, moms og selskabsret mv.
 • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige relationer
 • Hjælpe med omstruktureringer, illustrative mødepræsentationer og afholdelse af kundemøder

Vi har opgaver på alle niveauer, så hvad enten du har lidt eller meget erfaring, finder vi de opgaver, der passer bedst til dig.

Hvad kommer du med?
Du har færdiggjort eller er i gang med at afslutte din HD, og har gerne på nuværende tidspunkt 2-5 års erfaring fra revisionsbranchen. Derudover vægter vi, at du:

 • Er fagligt kompetent inden for revision, regnskab, skat og selskabsret og har høj kvalitet i det arbejde du udfører
 • Formidler det komplekse på en måde så kunder og kolleger kan forstå det
 • Er vant til at uddelegere dele af opgaverne, men samtidig tage ansvar for kvalitet og deadlines
 • Evner at læse dine kunder og kolleger, er godt til at afdække deres behov for rådgivning og sparring samt kommunikerer på et sprog som de forstår
 • Overholder deadlines, er grundig og arbejder struktureret og analytisk

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl kort og godt om din motivation for at søge til Beierholm, Haderslev, og hvordan du ser, at du kan bidrage til løfte afdelingen Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Rasmus Ørskov på tlf. 73 52 45 69. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Syddanmark, Haderslev
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.