ESG-Seniorkonsulent til CPH, AAR eller AAL, rådgiverprofil

Beierholm København

Til vores nystartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Opbygning af full-service bæredygtighedsrådgivning

I stillingen skal du være med til at bygge Beierholm Bæredygtighed op, og har således mulighed for at være med at til at konceptudvikle ydelserne fra bunden.

Vi har derfor brug for konsulenter der har værktøjer og viden indenfor hele ESG-området, samt erfaring i at bringe dette i spil hos kunderne.

Beierholms vision er ’Bedst til SMV’, og det betyder at vi er i øjenhøjde, at vi leverer konkret værdi, og at vi holder hvad vi lover. Vi tror på langvarige relationer og derfor er det vigtigt at vi forstår kundernes udfordringer.

Som seniorkonsulent vil du derfor skulle være med til at udtænke, rådgive og gennemføre en række ydelser for kunderne, såsom:

-    Rådgivning, generelt i forbindelse med bæredygtighed, ESG-rapportering.

-    Rådgivning om CSRD/ESRS og gennemførelse af væsentlighedsvurdering

-    Udvikling af bæredygtighedsstrategier, målbilleder og roadmaps

-    Udarbejdelse af bæredygtighedsrapporter

-    Løbende koncept- og produktudvikling i forbindelse med bæredygtighed

Da afdelingen er under opbygning, vil der være behov for at samle flere forskellige kompetencesæt. Således kan der også tilkomme yderligere ydelser, som viser sig nødvendig at udvikle og udbyde.

Du vil kunne sidde på ét af vores kontorer, idet vi dækker hele landet, men som udgangspunkt vil dit primærkontor være enten Aalborg, Aarhus eller København.     

En entreprenant rådgiverprofil med ESG-kompetencer

Du har en rådgiverprofil, og du formår at facilitere kundevendte rådgivningsforløb fra start til slut. Du kommer optimalt fra en stilling som management konsulent eller lignende, hvor du har været med til at gennemføre eksempelvis behovsanalyser, udvikle strategi, mål- og handlingsplaner samt ydet generel rådgivning.

Uagtet din faglige baggrund vil det være nødvendigt, at du er motiveret af at kaste dig ud i en rådgiveropgave, hvor du arbejder med mindre og mellemstore virksomheder som betroet sparringspartner. Du har i tillæg til din entreprenante natur en struktureret måde at angribe dine opgaver på. Endelig forstår du at agere kommercielt med afsæt i din faglighed.

Vi skaber balance – også for dig!

Vi tilbyder et job, hvor du kan balancere din faglige kunnen med lysten til at rådgive andre. Du kan være med til at bygge op, men på fundamentet af en stor organisation der investerer det nødvendige for at lykkes.

Endelig tilbyder vi muligheden for at balancere dit arbejdsliv i en virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Rådgivningschef Christian Rasmussen på 27 78 46 61 eller Partner, Rekruttering Søren Krogstrup på 22 79 00 98. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV.  

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/11-2023
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Fastansat