Erfaren Revisor med ambitioner - Ringsted

Beierholm Ringsted

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. På kontoret i Ringsted træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor vi har fokus på trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under eget ansvar. 

Du er god til kundepleje
Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du er god til at servicere og rådgive kunderne, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at forstå dine kunder og finde nye behov - og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats og fleksibilitet.

Din erfaring skal kort og godt sikre, at vi skaber mere værdi for vores nuværende kunder og at nye kunder kan se værdien i at arbejde sammen med Beierholm Ringsted.  

Udviklende rammer og et godt hold  
På kontoret i Ringsted har vi højt til loftet og en flad organisationsstruktur, hvor alle kan tale med alle. Du vil derfor opleve, at vi sammen løfter opgaven - som et hold! Og du vil opleve, at døren altid står åben, hvis du har brug for sparring – både hos dine kolleger og din leder.

Der ligger allerede kunder og opgaver og venter på, at du kommer og tager fat. Og resten af kontoret ser frem til tæt sparring og et godt samarbejde. Du bliver en vigtig del i kontorets fortsatte udvikling og du får dermed mulighed for at fortsætte en karriereudvikling med store mål. Vi forventer at du har et højt fagligt niveau og interesse for både regnskab, revision og skattemæssige forhold. Du vil derfor også blive sparringspartner for dine kolleger på alle niveauer.

Har du den rette profil vil der være mulighed for at du kan blive teamleder med personaleansvar, ansvar for planlægning af teamets opgaver, medarbejdersamtaler, opfølgning etc.

Vi tror på frihed under ansvar, og et arbejdsliv i balance, derfor planlægger du selv din arbejdsdag og sikrer at vi leverer det kunderne forventer samtidig med at balancen imellem arbejde og alt det andet opretholdes.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision, gennemgang og udarbejdelse af regnskaber    for både selskaber og personlige virksomheder
 • Skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning

Hvad kommer du med?

 • Minimum 5 års erfaring som revisor
 • Gerne ambitioner om at blive SR og Partner
 • Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Fleksibel og agil tilgang til kundepleje
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Naturlig lyst til at tage ansvar 


Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • Værdifuld, udviklende og faglig sparring
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og engagerede kolleger
 • De bedste rammer for dine ambitioner og personlige balance
 • Enge kundeopgaver
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel, bla. med sociale arrangementer

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor du skal med på holdet i Beierholm i Ringsted. Send gerne CV og andre relevante papirer.

Vi ønsker stillingen besat snarest mulig, hvorfor vi løbende vurderer ansøgninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Leon Stokkebye på mobil: 26 77 07 52 eller Senior rekrutteringskonsulent Peter Juul på mobil: 40 31 99 29

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Ringsted
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.