Direktionsassistent

Beierholm Aalborg

Vi søger en erfaren Direktionsassistent på Director-niveau, der kan understøtte direktionen i dagligdagen samt håndtere strategiske udviklingsprojekter på tværs af en voksende organisation. En stilling med gode udviklingsmuligheder på både den korte og lange bane!

Selvstændig rolle tæt på beslutningerne

Som direktionsassistent vil du komme helt tæt på beslutningerne, der træffes i Beierholm. Du vil deltage i såvel direktionens interne møder som møder med partnere, bestyrelse og chefgruppe i virksomheden. Du vil hér være med til både at forberede, gennemføre og følge op på møderne.

Du vil få en væsentlig rolle i forbindelse med direktionens strategiudarbejdelse, ligesom det indgår som en opgave at følge op på både strategi og årsplaner. I den forbindelse vil du få et tæt samarbejde med hele chefgruppen i Beierholm.

Foruden de planlagte møder i ovennævnte fora vil en væsentlig opgave i stillingen være relateret til din deltagelse i styregruppemøder på udviklingsprojekter, opkøb m.v.

Som direktionsassistent forventes du herudover at have overordnet ansvar for porteføljestyring og koordinering af chefgruppens strategiske projekter samt udviklingsprojekter. Du kommer dermed til at have en vigtig selvstændig rolle i Beierholm.

Du vil arbejde ud fra Beierholms hovedkontor i Aalborg, hvor overvægten af din arbejdstid vil foregå, men der er behov for, at du kan arbejde fleksibelt i forhold til planlagte møder rundt i landet, ligesom der må påregnes ca. 30-40 rejsedage i DK p.a.

Erfaren direktionsassistent med stort drive

Vi leder efter en direktionsassistent, der har erfaring med at arbejde omkring topledelsen i en større virksomhed. Det er væsentligt, at du har god forretningsforståelse og en veludviklet økonomisk forståelse. Optimalt har du erfaring med porteføljestyring af projekter, da du vil være bindeleddet på tværs af mange af de igangsatte projekter, og vi forestiller os, at du har en uddannelse på kandidatniveau.

Som person er du energisk og har et stort drive, der gør, at du kan håndtere at arbejde i en ujævn rytme. Du er i stand til at prioritere egen tid og arbejde selvstændigt og struktureret op imod de deadlines, der skal nås i stillingen. Vi forventer desuden, at du har en personlig modenhed, der gør, at du med både integritet og organisatorisk tæft formår at begå dig blandt kolleger med høj senioritet i virksomheden.

Du vil i stillingen referere direkte til direktionen, der desuden supporteres af et direktionssekretariat. Stillingen indplaceres på Director-niveau i Beierholm.

Vil du være med på en udviklingsrejse sammen med os?

Vi tilbyder dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse med ambitiøse mål, og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Søren Krogstrup på 8732 5936. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/11-2023
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat