Beierholm Hurup søger to erfarne revisorer

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, der år efter år bliver kåret som en af Danmarks bedste, tildelt af Great Place to Work®? Vi søger lige nu to kompetente revisorer til vores kontor i Hurup, som kan bidrage til vores fortsatte succes og vækst.

Bliv en del af en homogen afdeling i Beierholm Hurup
Du bliver en del af en arbejdsplads, som brænder for mennesker. Vores mål er nemlig at være bedst til mennesker – både kunder og medarbejdere. Derfor ønsker vi, at du har en kundeorienteret tilgang og har lyst til at påtage dig en bred og varieret portefølje af opgaver.

Som revisor i Beierholm Hurup får du et stort ansvar. Med afsæt i din faglighed og erfaring er du med til at løfte afdelingens opgaver og skabe værdifuld rådgivning for vores kunder. På trods af et stort ansvar er afdelingen i Hurup dog fast besluttede på at hjælpe hinanden på kryds og tværs, så du vil blive mødt af hjælpsomme kolleger, der står klar til at assistere. Dette er blandt andet en af de mange grunde til, at trivslen i Beierholm Hurup er høj.

Personerne, vi leder efter, er færdige eller i gang med en HD(R) eller CMA.

To spændende karrieremuligheder
Vi leder efter to erfarne revisorer; én med lysten til lære fra sig, udveksle erfaringer og udvikle yngre revisorer og én, der har ambitioner om yderligere uddannelse. Derfor søger vi både én, der med gode samarbejdsevner er villig til at lære fra sig, samtidig med at vedkommende vil påtage sig ansvaret for en bred portefølje af opgaver på egen hånd. Desuden søger vi én, der går med drømme om at videreuddanne sig, og som er særligt social og kundevendt.

I begge stillinger forventes det, at du bliver en aktiv deltager i et arbejdsmiljø, hvor både det sociale og faglige er i højsædet. Det betyder, at du vil arbejde tæt sammen med kolleger, som deler din passion for arbejdet og stræber efter at levere kvalitet i hver opgave. Samtidig forventes det, at du har evnen til at tage ansvar for dine egne opgaver og trives med at arbejde selvstændigt, hvor du kan udfolde din faglige ekspertise og bidrage til afdelingens succes.


Vi tilbyder dig
Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som revisor og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Hurup træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm Hurup kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.


Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Camilla Spanggaard Andersen på 96 34 79 53 eller partner Mads Bjørndal på 96 55 45 64. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Vestjylland
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.