Aars - Serviceminded bogholder til vores Outsourcing team

Beierholm Aars

Vi glæder os over stadig flere opgaver og søger i den forbindelse en serviceminded og kundeorienteret bogholder til vores team. Som vores nye kollega træder du ind i nogle frie og trygge rammer med gode kollegaer, som hver dag arbejder målrettet for at levere kompetent og nærværende kundeoplevelser. Du får en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af bogholderiopgaver i forskellige brancher og med gode kunderelationer. Herved får du mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer.

Alsidig hverdag med høj kvalitet og fokus på udvikling
Som kompetent og serviceminded bogholder bliver du både værdsat her på kontoret og blandt dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger. Du styrer selvstændigt flere bogholderier, indberetter løn og har kontakt til kunden. Du nyder både at være sparringspartner for kunden og dine kolleger, som primært omfatter bogholdere og revisorer. Vi har hele tiden fokus på høj kvalitet og optimering af processer, som dels sikres i vores daglige samarbejde og via Beierholms digitale værktøj, BeJour.

Et godt bagland gør dig bedre
I Beierholm rummer de udviklende rammer alle muligheder for, at du bliver endnu bedre til dit fag. Du får en god oplæring blandt dine 8 tætte kolleger i outsourcing teamet, og du deltager i vores interne kompetenceudvikling, som er med til at sikre, at du bliver klædt på til at løse dine opgaver på højt niveau. Hos Beierholm vægter vi desuden en hverdag med god trivsel og balance mellem arbejde og fritid højt. Samarbejdsformen og omgangstonen er uformel og nærværende, og vi giver den enkelte frihed under ansvar. Vi tror på, at gode resultater skabes gennem god trivsel og et stærkt socialt sammenhold.

Hvad får du som bogholder i Beierholm?

 • Målrettet intern oplæring og undervisning
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • De bedste rammer for dine ambitioner
 • Gode kunderelationer blandt vores mange SMV-kunder

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Finansbogholderi samt debitor- og kreditorstyring
 • Lønadministration
 • Momsopgørelser
 • Afstemninger samt klargøring til årsregnskab
 • Være vores kunder behjælpelig med mere digitalisering
 • Optimering af processer

Hvad kommer du med?

 • Du har en bred erfaring med bogføring og gerne lønadministration
 • Du har flere års erfaring med bogholderi, evt. som freelancebogholder
 • Du er god til at skabe gode, langvarige relationer, er imødekommende og sætter en ære i at yde en god service
 • Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med en høj grad af nøjagtighed og effektivitet
 • Du har lyst til at arbejde en eller flere dage om ugen ude hos vores kunder

Vi arbejder i programmerne Navision, e-conomic og Microsoft office pakken, samt Proløn, Zenegy, Danløn og Visma Dataløn. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med disse eller lignende programmer.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva Moos tlf. 96 66 84 72.

 Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aars
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.