Aarhus – Revisor med flair for mennesker og digitalisering

Beierholm Aarhus

Drømmer du om en afvekslende hverdag tæt på kollegaer og kunder? Og er det vigtigt for dig at have et udfordrende arbejde, som også giver plads til familie og fritid? Så kan dette job være dit næste skridt.

Beierholm er et dedikeret SMV-revisionspartnerselskab med blik for digitalisering som en vigtig del af den økonomiske rådgivning. Vi arbejder i teams omkring den enkelte kunde, og alle i teamet bidrager til at opfylde kundens behov for økonomisk indsigt og forståelse. Du vil komme til at betjene et bredt spektrum af kunder med opgaver både på kontoret og ude hos vores kunder.

 Hvilke opgaver skal du løse?

  • Revision og udarbejdelse af regnskaber
  • Skattemæssige opgørelser
  • Kundedialog

Du er en vigtig spiller i teamet

Du har 3-8 års relevant praktisk erfaring som revisor og er helt tæt på kundens regnskab og forretning. Du tager ansvar i opgaverne og trives i et team, hvor alle spiller hinanden gode.

Som den teoretiske del af din faglige udvikling er du sandsynligvis i gang med HD eller cand.merc.aud. Vi forventer desuden, at du deltager i Beierholms interne undervisning.

Et godt bagland gør dig bedre

Vi hjælper dig til at blive endnu bedre til dit fag og til at gøre en væsentlig forskel for dine kunder. Beierholm tilbyder dig trygge og udviklende rammer med nogle af landets bedste revisorer og dygtigste specialister i dit bagland. Dine kompetente og omsorgsfulde kollegaer giver dig støtte og sparring, når du har brug for det.

Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens spændende opgaver og udfordringer som revisor i en mere og mere digital branche.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du vil være en del af vores hold i en motiveret ansøgning og vedhæft dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til ledende partner, statsautoriseret revisor Carsten Andersen på telefon 20 88 78 76.

Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.