Aarhus - Regnskabskonsulent med mod på at udvikle sig i branchens bedste rammer - vi har brug for flere!

Beierholm Aarhus

Hvis du trives med at koble mennesker og systemer sammen, er det dig vi søger som en af vores kommende konsulenter. Du får ansvar for at være den drivende ressource, når vi overtager bogholderiet hos vores kunder, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på den gode overlevering; vi kalder det at onboarde. Vi dokumenterer og automatiserer processer og binder systemer sammen til en forenklet og digitaliseret regnskabsfunktion.

Er du endvidere drevet af forenkling og digitalisering, og har du solid erfaring med opgaverne i mellemstore virksomheders regnskabsfunktion, så kan det være dig vi mangler i vores team, som vi er i gang med at udvide. Vi søger derfor løbende konsulenter hen over året.

Som konsulent i Beierholm får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spektrum af opgaver på kontoret og ude hos dine kunder. 


Hvilke opgaver skal du løse?

  • Du skal forenkle/videreudvikle kundens processer og opsætte nye digitale processer i eksisterende og nye systemer for efterfølgende at dokumentere disse
  • Du skal varetage bogføring, betalinger, afstemninger, løn og rapporteringer i starten af hvert projekt. Når de relevante processer er digitaliseret og dokumenteret, overdrager du opgaven til vores driftsfunktion
  • Du skal bidrage med dine ideer og erfaring, så vi bliver endnu bedre
  • Du skal videndele og skabe netværk i og udenfor afdelingen

Hvad kommer du med?

  • Erfaring som f.eks. financial controller eller regnskabschef i mindre virksomhed
  • Erfaring med og interesse for automatisering og digital procesoptimering
  • Solid erfaring med forskellige økonomisystemer og koblingen til integrationer/add-ons
  • Faglig nysgerrighed og engagement; du drives kort sagt af at forstå og forenkle kundens processer
  • Dit energiniveau er højt, og du er indstillet på at yde en ekstra indsats i spidsbelastede perioder og balancere dette i andre perioder
  • Empati og gode kommunikationsevner er nøgleord i din profil

Et godt bagland gør dig bedre
Vi giver dig rammerne til at blive endnu bedre til dit fag og forfølge dine ambitioner. Vi har nogle af landets bedste revisorer og specialister, som altid er klar til at støtte op og sparre med dig. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens udfordringer i en mere digital bogholderifunktion.


Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Torben Møller Madsen, 87 32 59 20.

 

Vi behandler ansøgninger løbende og vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.