Aarhus - Økonomikonsulent med drive og lyst til at blomstre - vi har brug for flere!

Beierholm Aarhus

Er du fremtidens økonomikonsulent med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Vi er i færd med at udvide afdelingen, og derfor søger vi flere konsulenter.

Som økonomikonsulent i Beierholms Outsourcing får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og ude hos dine kunder.
 

Alsidig hverdag med digitalt fokus

Som kompetent økonomikonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos vores kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du tager dig af kundens bogføring, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver. Og du deltager i det kollegiale samspil sammen med dine kompetente kolleger, hvor I alle bidrager til et godt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab. Bogføringen bliver mere og mere digital, og derfor skal du bl.a. arbejde med vores digitale værktøj, BeJour, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.   

 

Et godt bagland gør dig bedre

Som økonomikonsulent hos Beierholm Outsourcing rummer de udviklende rammer alle muligheder for at blive endnu bedre til dit fag og være endnu mere for dine kunder. Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der omfatter nogle af landets bedste revisorer og eksperter inden for understøttende rådgivningsydelser. I Beierholm Outsourcing er vi 22 kolleger, som altid er klar til at støtte op og sparre med dig. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens udfordringer med en mere digital bogholderifunktion. Som et led i vores udvidelse af afdelingen har vi løbende brug for flere økonomikonsulenter.

 

Hvad får du som økonomikonsulent i Beierholm?

  • Egne faste kunder, som du bogfører for, enten hos kunden eller på Beierholms kontor
  • Værdifuld udviklende og faglig sparring med kolleger
  • Målrettet intern undervisning
  • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
  • De bedste rammer for dine ambitioner og din familie

Dit arbejdssted vil veksle mellem Beierholms kontor og vores kunder, som alle er mindre og mellemstore virksomheder. Opgaver hos kunder vil i starten gennemføres sammen med en kollega. Du vil blive sat grundigt ind i dine arbejdsopgaver af din buddy, leder og kolleger.

 

Hvilke opgaver skal du løse?

  • Bogholderi og løn
  • Rapportering
  • Optimering af processer
  • Videndeling og opbygning af netværk
Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid