Aarhus – kok søges til Beierholms kantine

Beierholm Aarhus

Kan du skabe lækre smagsoplevelser, som både er sunde og ernæringsrigtige? Så er du måske den kok, vi lige nu er på udkig efter.

Jobbet

Du indgår i et team på tre med reference til kantinelederen og i dagligdagen har du ansvar for at sammensætte menuen og lave mad til 150-200 daglige brugere af kantinen og gæster i huset. Derudover leverer teamet mødeforplejning, anretninger til events, kurser og lignende.

Din arbejdstid er fra 07.00 – 15.00 i hverdagen.

Vi har i vores køkken fokus på høj kvalitet, service og servering af mad, som er inspirerende, varierende og smagfuldt. I praksis vil du i hverdagen stå for kolde varme og kolde retter baseret på årstidens friske råvarer.

Dine opgaver vil være

  • Planlægning af sunde, velsmagende og ernæringsrigtige menuer fra uge til uge
  • Tilberedning af dagens kolde og varme retter i kantinen og til kundemøder
  • Opfyldning af kantinens buffeter
  • Bagning af brød og kager
  • Indgå i den daglige drift og de daglige rutiner i køkkenet
  • Egenkontrol
  • Varemodtagelse
  • Være et synligt glad ansigt over for husets personale og gæster

Vi tilbyder

Et job i et selvstændigt køkken med gode faciliteter, et rart arbejdsmiljø med ordnede forhold og en løn der svarer til dine kvalifikationer og erfaring. Derudover har vi en sundhedsforsikring, pension og en personaleforening, som arrangerer forskellige events løbende.

Hvem er du?

Du er faglært kok, er kreativ og har mod på at tage ansvaret for planlægning af menuer. Du formår at planlægge din dag og samarbejde med dem omkring dig, og som person er du smilende og omgængelig. Service falder dig naturlig og du synes, det er vigtigt at give de spisende en god oplevelse hver dag.

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os i en kort ansøgning hvorfor du gerne vil være kok hos os og vedhæft dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Lene Geiken på tlf. 87 32 57 32 mellem kl. 8.00 og 15.00 på hverdage.

Samtaler holdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.