Aarhus - Financial controller/Onboarder til kundevendt rolle

Beierholm Aalborg

Hvis du kan lide at blive udfordret med problemstillinger i en økonomifunktion, og samtidig trives med at få vedvarende økonomiopgaver udført, kan det være dig, vi søger. Du er en dygtig controller eller regnskabschef, der kan lide at spille andre gode. Du trives i perioder, hvor tingene går stærkt og i perioder, hvor der er tid til fordybelse.

Digitalisering og øje for at gøre tingene smart

Du bliver del af en afdeling med +35 kolleger, og blandt dine væsentligste opgaver vil være at bistå vores kunder og kollegaer med løbende at digitaliserer bogholderiet samt opstarte nye større kunder i vores afdeling. Du bidrager med dine ideer og erfaring i forhold til, hvordan vi fremadrettet kan varetage digital bogføring og rapportering endnu bedre. Du kommer forventeligt til at lære mere om digitale og effektive muligheder i økonomifunktionen hos os.

Du trives med flere igangværende projekter på samme tid og du skaber værdi for kunderne ved at udføre:

  • Kundedialog og skabe indsigt i kundens forretning
  • Opsætning af digitalt bogholderi
  • Problemløsning
  • Dokumentere forretningsgange og processer
  • Viden deler og skabe netværk i og udenfor afdelingen
  • Finansbogholderi opsat med diverse undermoduler i mindre omfang
  • Perioderegnskaber og relevante afstemninger

Dine kunder ser frem til, at du gør en forskel for dem og deres forretning - det er det, vi synes gør arbejdet givende. Du får kollegaer som sparringspartnere og arbejdstiden kommer du til at have stor indflydelse på.

Hvem er du
Du har flere års erfaring som financial controller, tidligere revisor eller måske som regnskabschef i en mindre virksomhed. Du kommer fra en virksomhed, der kører digital bogføring. Du har kendskab til flere systemer og gerne BC og e-conomic og er vant til at sætte dig ind i nye systemer og processer.

Vi forestiller os at du

  • Trives med at gøre en forskel for kunder og kolleger, hvor du har den direkte kundedialog
  • Trives med at skabe og bevare gode kunderelationer og synes det er spændende, når hverdagen varierer, men også har en vis månedsrytme
  • Anser dig selv som logisk tænkende og kan se muligheder frem for begrænsninger

Det er desuden vigtigt at du kan se dig selv i at have flere arbejdsdage på kontoret end ude hos kunderne, da vi arbejder digitalt. Til denne rolle skal du have kørekort og du skal kunne bruge egen bil i jobbet.

Ansøgning
Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Torben Møller Madsen på tlf. 87 32 57 16. Vi glæder os til at modtage din ansøgning via linket øverst på siden. Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.