Aalborg – Vi søger en ambitiøs og målrettet Manager eller Senior Manager

Beierholm Aalborg

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine høje ambitioner som Manager el. Senior Manager på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke rammer, hvor der er plads til at indfri DIN karrieredrøm. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar. 

Udviklende rammer med et stærkt hold i ryggen
Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i fagligt og som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling, og at hjælpe dig med at komme i mål med din karrierevej.

Du vil arbejde som Manager eller Senior Manager med egen kundeportefølje af mellemstore kunder – og har du ambitioner om at blive statsautoriseret revisor eller en tilsvarende ledende rolle, så vil der være mulighed for det, ud fra de karrieremål du har sat dig.

Du er god til kundepleje
Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at kontakte vores kunder og rådgive dem, ud fra deres behov. Derfor er du både faglig stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og du sætter pris på at gøre en ekstra indsats for dine kunder.   

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • Værdifuld udviklende og faglig sparring med dygtige kolleger
 • Målrettet intern undervisning - tilpasset dine mål
 • Et dedikeret team af dygtige og engagerede kolleger, som står ved din side
 • De bedste rammer for dine ambitioner og mål
 • Attraktiv løn og medarbejdergoder
 • Et arbejdsliv i balance

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision og udarbejdelse af regnskaber, herunder koncernregnskaber
 • Skattemæssige opgørelser
 • Direkte kundekontakt med stort ansvar for opgaverne
 • Rådgivning og sparring med kunder i SMV-segmentet
 • Sparring og videndeling med kolleger

Hvad kommer du med?

 • +8 års praktisk erfaring som revisor og afsluttet eller i gang med cand.merc.aud.
 • Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Naturlig lyst til at tage ansvar  

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort om dig selv, dine karrieredrømme og hvordan du kan bidrage til Beierholm Aalborg teamet og vedhæft CV og andre relevante papirer.

Tiltrædelse efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Statsaut. Revisor og ledende partner Henrik Bjørn på telefon 96 34 78 55 eller 51 53 89 06.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.