Aalborg - Uddannelseskoordinator til Beierholms HR-afdeling

Beierholm Aalborg

Har du erfaring med uddannelsesplanlægning, -koordinering og moderne læringsmiljøer? Beierholm er branchens bedste til SMV og skal i de kommende år udvikle rådgivningsydelserne med tilhørende mange nye kompetencer, der kan udbygge positionen som kundens betroede sparringspartner. Vi søger derfor en HR-kollega, der kan tage ansvar i planlægningen og afviklingen af vores mange kurser i Danmark og bidrage til driften af vores online læringsplatforme.

Professionel kompetenceudvikling i de bedste rammer
Du bliver en del af et hold på 9 HR-professionelle, som sidder fordelt mellem Aalborg, København og Aarhus. Du får din base på vores kontor i Aalborg, hvorfra du varetager dine opgaver, og du vil især i efteråret skulle ud til vores kursussteder og facilitere afviklingen af kursusprogrammet. I samarbejde med 2 andre kolleger i kompetenceudviklingsafdelingen bidrager du til at skabe de bedste rammer for, at Beierholm kan sikre den nødvendige kompetenceudvikling for ca. 1.300 medarbejdere.

Du skaber struktur og følger op tingene
Du ved, at det kræver struktur og løbende opfølgning at planlægge og afholde uddannelsesaktiviteter for så mange mennesker, og det falder dig helt naturligt, at det sker på en professionel, serviceorienteret og struktureret måde, så både du selv og dine omgivelser kan overskue det hele.

Dine opgaver har mange interne kunder, og det betyder konkret, at du skal:

  • planlægge og afvikle Beierholms kursusprogram i samarbejde med de øvrige kolleger i HR
  • deltage i Beierholms internater, hvor du står med forberedelsen og koordineringen af uddannelsesprogrammet i samarbejde med eksterne leverandører/kursussteder
  • varetage diverse opfølgnings- og rapporteringsmæssige opgaver indenfor uddannelsesområdet for HR-chefen
  • Du skal i efteråret forvente rejseaktivitet med enkelte overnatninger til vores kursussteder især i trekantområdet, men der vil også være behov for en dagsrejse til København en gang i mellem.

Serviceorienteret HR-professionel
Du forstår at arbejde i en moderne HR-afdeling og har mod på at bidrage til et vigtigt strategisk område med stor bevågenhed. Det falder dig nemt at skabe relationer til forskellige aktører, og da det er dig, der holder det leverancemæssige overblik, går du selvstændigt og struktureret til opgaven.

Der er flere indgange til denne stilling, men vi forventer, at du:

  • har konkret erfaring med uddannelsesplanlægning og -afvikling i en større organisation
  • har erfaring med brug af moderne læringsplatforme (TMS, LMS og LCMS)
    kan arbejde selvstændigt i Microsoft Excel, Word og PowerPoint – og gerne Adobe Connect
  • har administrativt tæft og lyst til at skabe strukturer og overblik i en til tider travl hverdag med mange bolde i luften
  • er vant til at arbejde i et miljø med mange interessenter, som har en stor interesse for uddannelsesområdet.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/08-2021
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid