Aalborg – Kvalitetsbevidst koordinator med bogholder-gen

Beierholm Aalborg

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Til at styrke Beierholms afdeling for Rådgivning og Salg søger vi en motiveret og struktureret koordinator. Du skal, gennem en høj grad af service og proaktivitet, være med til at sikre, at afdelingen når i mål med projekterne til aftalt tid og være bindeleddet, der samler trådene ift kundeopgaver og fakturering. Vi lægger vægt på, at du arbejder effektivt og med høj kvalitet.

Bliv en del af en visionær arbejdsplads
Beierholm vil være kundernes ”betroede sparringspartner, som skaber udvikling, forenkling og overblik”. - en mission, der tager afsæt i en klar vision om at ville være bedst til mennesker - kunder og medarbejdere. Som et led heri arbejder vi i Rådgivning- og Salgsafdelingen på at udvikle rådgivningsydelser, som skaber konkret værdi for vores kunder, Det er f.eks. inden for digitalisering, forretningsudvikling, bæredygtighed, it-sikkerhed, kontorrobot-teknologi, ERP m.v. Herudover arbejder vi også på at forenkle kundernes økonomiprocesser, så de bruger mindst mulig tid på administration og mest mulig tid på deres egen forretning.

Vi løfter udviklingen i flok
Som koordinator i Rådgivning- og Salgsafdelingen træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et stærkt hold af 14 kolleger som arbejder med udvikling af rådgivningsydelser. økonomi og it-sikkerhed. Mange afdelingskolleger er placeret på hovedkontoret i Aalborg, mens flere har en hverdag på andre Beierholmkontorer i landet. Vi er alle i gang med projekter og kundeopgaver og har derfor brug for dig, der skal hjælpe med at skabe overblik og opfølgning,

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Opfølgning på projektplaner
 • Koordinering af aktiviteter og møder internt i afdelingen og med øvrige afdelinger
 • Fakturering af kundeopgaver og håndtering af bilag
 • Deltage i estimering og tilbudsgivning på kundeopgaver
 • Assistere ledelsen med diverse ad. Hoc. opgaver

Hvad kommer du med?

 • Du har erfaring med lignende opgaver, hvor struktur, koordinering, service, fleksibilitet, detaljeorientering og overblik – er vigtige nøgleord
 • Du har gode evner inden for Excel, Word, PowerPoint og gerne Microsoft Dynamics AX
 • Du har gode evner og erfaring med bogholderi og fakturering
 • Du er en trænet korrekturlæser og dygtig kommunikator
 • Du motiveres af at have mange bolde i luften
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, arbejdsopgaver og en vis rejseaktivitet i DanmarkHvad får du koordinator i Rådgivning- og salgsafdelingen?

 • Et dedikeret team af dygtige kolleger
 • Et højt fagligt miljø, som er med til at udvikle dig yderligere
 • En spændende, selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed, der vil fremad

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling.  Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Rådgivning- og salgsafdelingen Christian Rasmussen på tlf. 96 34 79 12/ 27 78 46 61.

Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.