Aalborg - IT-supporter til udviklende og moderne rammer

Beierholm Aalborg

Hvis IT-support i verdensklasse er en naturlig del af din hverdag og du trives et i miljø, hvor samarbejde er baseret på kompetence, nærhed og menneskelighed, så er her en mulighed for at arbejde sammen med ligesindede kollegaer. Hos Beierholms interne IT-afdeling er god IT-support, stabil drift, løbende optimering og videreudbygning af vores interne systemer essentielt for, at vores brugere kan varetage deres opgaver. Din erfaring, dit bidrag og din lyst til at supportere bliver værdsat i nogle motiverende og indholdsrige rammer, som du kommer til at styrke yderligere. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

 

Serviceminded og kvalitetsbevidst support

Vi har brug for dig, der evner at kombinere god kundeservice med teknisk viden og som kan formidle i øjenhøjde til vores brugere. Vi er deres vigtigste tekniske hjælp. Hvis brugeren er i tvivl om, hvordan man kommer videre, hjælper vi hurtigt og effektivt – og vi brænder naturligt for god support. Kender du hverken til en revisors hverdag eller til vores fagsystemer, så fortvivl ikke - hjælpen er nær og dine kommende kolleger, står klar til at give dig den bedste onboarding og klæde dig på til rollen.

Som fremsynet og erfaren IT-supporter bliver du en central figur i fremtidssikringen af vores ydelser og måde at gøre tingene på. Du kommer til at bidrage til drift og udvikling af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

 

Vi løfter udviklingen i flok

IT-afdelingen er en afdeling, der er kendetegnet ved et stærkt sparringsmiljø, hvor 2 + 2 bliver til 5 - og hvor den bedste løsning ofte findes i fællesskab. Vi lægger stor vægt på samarbejde, både i afdelingen, med vores leverandører og i forhold til vores mange revisorer, som samtidigt er vores kunder. Derfor er vi også servicemindede og åbne over for både forslag og flere vinkler på løsningsmuligheder. Vi sætter en ære i at skabe IT-løsninger, som tilfredsstiller det behov, der findes hos vores brugere. Desuden er vi i afdelingen kendetegnet ved, at vi alle tager ansvar for egne opgaver, så vi sikrer fremdrift og opnåelse af de bedste resultater. Hele tiden med afsæt i en effektiv og sikker digitalisering for Beierholm.

 

Hvilke opgaver skal du løse?

Dit hovedansvar bliver at modtage og behandle henvendelser fra kolleger fra hele landet, mens du er serviceminded og effektiv:

 • Daglig frontlinjehåndtering af generel IT-support, elektronisk og pr. telefon
 • Brugersupport på højt niveau
 • Modtagelse og behandling tickets i Servicedesken
 • Korrekt prioritering, løsning og evt. eskalering af opgaver
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation og brugervejledninger
 • Deltagelse i diverse IT-relaterede projekter ved implementering, udvikling, test og support
 • Håndtering af sikkerhedshændelser
 • Proaktiv optimering samt overvågning, som sikrer højst mulig tilgængelighed for vores brugere.

Vi har brug for dig, som tager ejerskab for dit ansvarsområde, hvor du sikrer, at vores brugeres behov for hjælp i hverdagen bliver opfyldt. Du tager ansvar for IT-support, dokumentation, klienthåndtering, sikkerhed m.m. og spiller ind med gode ideer til optimeringer og procesforbedringer.

 

Hvad kommer du med?

 • Du har erfaring med IT-support og har en relevant uddannelse som it-supporter el.lign. Du kan også have erhvervet dig kompetencer indenfor brugersupport på anden vis.
 • Du kan kommunikere professionelt med vores brugere, forventningsafstemme og give dem en god serviceoplevelse.
 • Du har erfaring med produkter fra Microsoft (Office, Windows 10, Server 2016, 2019) og evner at sætte dig ind i nye systemer.
 • Du trives i rollen, hvor du hjælper vores interne brugere
 • Du har en metodisk tilgang til opgaverne
 • Du er struktureret og vedholdende i problemløsning
 • Du løser problemerne, når de opstår og formår at finde root-cause.

 

Hvad får du som IT-supporter/systemansvarlig i Beierholm?

 • Mulighed for at sætte dit præg på din stilling
 • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Et dedikeret team af dygtige kolleger 
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv
 • Mulighed for fordybelse

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling. Send også CV og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Steen Dalsgaard Pedersen på tlf. 96 34 79 48 eller sdp@beierholm.dk.

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Ansættelsen forudsætter en ren straffeattest.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.