Aalborg – Fagligt stærk controller med digitalt mindset og lyst til at vokse

Beierholm Aalborg

Er du fremtidens controller med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle frie og trygge rammer, hvor du kan udfolde og styrke dine evner med støtte fra gode og kompetente kolleger. Som controller i Beierholm Outsourcing får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af drifts- og udviklingsopgaver her på kontoret og ude hos dine kunder.  

Alsidig hverdag med digitalt fokus
Som kompetent controller bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du er nemlig med til at optimere og digitalisere bogføringsprocesser og -arbejdsgange hos kunderne samtidigt med, at du benytter dig af de mest optimale processer til dine analyser og afstemninger i kundernes bogholderi. Du skaber effektive løsninger, når du spotter kundernes behov, og du bliver ekspert i Beierholms egen unikke bogføringsplatform BeJour.

Et godt bagland gør dig bedre
Som controller hos Beierholm rummer de udviklende rammer alle muligheder for at blive endnu bedre til dit fag og være endnu mere for dine kunder. Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der omfatter nogle af landets bedste revisorer og eksperter inden for understøttende rådgivningsydelser. I Beierholm Aalborgs Outsourcing er vi 35 kolleger, som altid er klar til at støtte op og sparre med dig. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens udfordringer og muligheder med det digitale bogholderi.

Hvad får du som controller i Beierholm?

 • Arbejdsopgaver, som indeholder udvikling, procesoptimering og implementering af systemer
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring med kompetente kolleger
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • De bedste rammer for dine ambitioner og din familie

Beierholms kunder er alle små og mellemstore virksomheder.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Kvalitetssikring af bogføringsmateriale
 • Afstemning og regnskabsanalyse
 • Klargøring af materiale til revisor
 • Rapportering samt udvikling af rapporteringsværktøjer
 • Optimering og udvikling af processer i økonomifunktionen
 • Udarbejde forretningsgangsbeskrivelser
 • Sparring og videndeling med kolleger

Oplæring af kolleger med mindre erfaring.

Jobbet består af både drift og udvikling. Du skal således kunne trives i driftsopgaver, som kræver forståelse af rutiner og sammenhænge, såvel som i udviklingsopgaver, hvor du bruger din viden til at tænke i nye, effektive løsninger. Du har lyst til og interesse i at udvikle dig i takt med opgavernes kompleksitet.

Hvad kommer du med?

 • Flere års erfaring med bogføring og controlling
 • Flair for IT og er ikke bange for at kaste dig ud i nye systemer
 • Erfaring med Business Central eller NAV
 • Du er god til at kommunikere og forklare komplekse sammenhænge i et let forståeligt sprog til mange forskellige mennesker
 • Du kan evt. have baggrund som revisor eller financial controller/ regnskabschef i en mindre virksomhed eller lignende.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Outsourcing Pia Meyer på tlf. 9634 7965. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgninger til blive behandlet løbende.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.