Aalborg eller København – Revisor med lyst til at styrke sin faglige profil

Mulighed for at kombinere kundebetjening med deltagelse i faglige udviklingsprojekter. I afdelingen har vi større revisionskunder, hvor du kan udvikle dig fagligt samtidigt med, at du får mulighed for at deltage i faglige udviklingsprojekter. 

Derved kan du bruge din erfaring som revisor til at gøre vores faglige standarder og værktøjer endnu bedre. Din viden, erfaring, og din lyst til udvikling bliver værdsat i vores motiverende og indholdsrige rammer. Du kan desuden glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.


God til kundepleje og et godt overblik
Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at rådgive og servicere kunderne, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Du er god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats. Vi har naturligvis fingeren på pulsen i forhold til relevante værktøjer, standarder og processer. Du kommer til at bidrage hermed, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.


Vi løfter udviklingen i flok
Faglig udviklingsafdeling har ansvaret for udvikling og vedligehold af Beierholms faglige standarder og værktøjer, som benyttes af revisorer på vores kontorer over hele landet. Samtidigt har vi vores egne kunder, så vi hele tiden prøver teorien af i praksis og véd, hvilke værktøjer, vores revisorer har brug for. Som revisor i faglig udviklingsafdeling træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister indenfor revision, regnskab, IT-værktøjer m.v. Vi arbejder godt sammen, og vi glæder os til, at du kommer og styrker vores stærke hold yderligere. Vi sætter pris på hinandens bidrag og løser opgaverne i en uformel atmosfære, hvor det er muligt at skabe balance mellem din karriere og dit privatliv.

 

Hvad får du som revisor i Faglig udviklingsafdeling i Beierholm?

 • Spændende revisionsopgaver på et højt niveau
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring med et dedikeret team af dygtige kolleger
 • Mulighed for faglig fordybelse gennem projekter, der udmønter sig i faglige standarder
 • Mulighed for at være med til at sætte retning i Beierholm
 • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv

  Du er revisoren, der allerede har en del erfaring og har lyst til at specialisere sig yderligere på et højt fagligt niveau.


Hvilke opgaver skal du løse?

 • Større og ind imellem udfordrende revisionsopgaver
 • Sparring med og rådgivning af kolleger om faglige problemstillinger
 • Deltagelse i udvikling og effektivisering af udvalgte standarder og værktøjer


Hvad kommer du med?

 • Et solidt fagligt fundament og stor lyst og evne til at udvikle dig yderligere
 • Min. 4-5 års praktisk erfaring som revisor
 • Gerne erfaring med udvikling af faglige standarder
 • Flair for at netværke med arbejdskolleger
 • I gang med - eller afsluttet - CMA

 

Tiltrædelse
Vi forestiller os, at du tiltræder stillingen i løbet af efteråret. Det er vigtigt for os, at vi finder den rette kandidat til stillingen. Men skriv til os allerede nu, så du kommer i betragtning, da vi vurderer ansøgningerne løbende.

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling.  Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Faglig udviklingsafdeling Anders Bisgaard på tlf. 2071 8932 eller mail abi@beierholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.