Aalborg eller København: Konsulent til digitalisering - specialist

Brug din erfaring inden for bogføring og Business Central til at supportere og understøtte nogle af Danmarks førende revisorer og bogholdere i brugen af digitale værktøjer. Her bliver du med din idérigdom og lyst til at lære mere værdsat i nogle motiverende og indholdsrige rammer, som kommer til at styrke dig yderligere. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Digital udvikling skaber forretningsværdi
Som digitaliseringskonsulent bliver du en central figur i implementeringen af vores digitale ydelser for vores kunder. Med din interesse for Business Central kommer du til at bidrage til udviklingen af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

Vi løfter udviklingen i flok
Som konsulent i Beierholms digitaliseringsafdeling træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister indenfor bogføring og digitalisering. Til dagligt arbejder du med at supportere kolleger fra hele landet, som er brugere af vores digitale ydelser. Derfor bliver du hurtigt eksperten, der forklarer kollegerne sammenhænge i systemerne og hjælper dem med at komme videre i deres kundeopgaver. I digitaliseringsafdelingen er vi 8 medarbejdere, som arbejder godt sammen, og vi glæder os til, at du kommer og styrker vores stærke hold yderligere.


Hvilke opgaver skal du løse?
Vi anvender og tilbyder vores kunder Business Central tilpasset efter behov og med mulighed for relevant integration til andre systemer. Som vores nye junior digitaliseringskonsulent er du hurtig til at sætte dig ind i vores eksisterende digitale ydelser, og dine opgaver bliver derfor:

 • Support til Beierholms egne revisorer og bogholdere i brugen af de digitale ydelser
 • Konvertering af data fra kunder
 • Kundeopgaver i mindre grad
 • Support af superbrugere i revisionsafdelinger

På sigt kan det være, at du deltager i oplæring af bogholdere og revisorer samt sparrer med dem om implementering af kundernes brug af de digitale ydelser. Der kan også blive mulighed for, at du kommer til at deltage i udviklingen af fremtidige digitale ydelser.


Hvad kommer du med?

 • Du har en uddannelsesmæssig baggrund, der understøtter ovenstående
 • Du har styr på debet og kredit og har indgående forståelse for en virksomheds regnskab
 • Du har et godt kendskab til Business Central
 • Du er god til at videndele og inspirere andre
 • Du møder dine kolleger med åbenhed og nysgerrighed, og du er både ivrig efter at blive klogere selv – og være med til at løse udfordringer og dygtiggøre andre
 • Du har flair for at netværke med arbejdskolleger

 

Hvad får du som digitaliseringskonsulent Beierholm?

Du træder ind i et værdifuldt og udviklende samarbejde med dygtige og engagerede kolleger. Du får derfor:

 • Grundig oplæring der sikrer, at du forstår sammenhænge og ydelser
 • Relationer med mange kolleger, som er brugere af de digitale ydelser
 • En indgående ekspertviden, som gør, at du kan udvikle dig i jobbet
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv
 • Mulighed for fordybelse

Vores nye digitaliseringskonsulent får arbejdssted i enten Aalborg eller København. Uanset arbejdssted vil der være oplæring, uddannelse og møder i Aalborg og evt. andre dele af landet. Hovedparten af afdelingens medarbejdere er placeret i Aalborg.

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digitaliseringschef, Claus Lykke Sørensen på tlf. 2812 3683. Vi glæder os til at høre fra dig og gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så skynd dig at sende din ansøgning!

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.