Aalborg, Aarhus eller København – Nyuddannet CMA til faglig udviklingsafdeling

Udbyg din faglige profil fra studierne på revision/regnskab samtidig med, at du deltager i kundeopgaver og lærer det praktiske håndværk.

 

Vær med til at gøre nogle af Danmarks førende revisorer og deres værktøjer endnu bedre. Her træder du ind i nogle stærke, motiverende og anerkendende rammer, hvor du er med til at udvikle Beierholms forretning. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og du vil opleve et støt stigende ansvar i både dine centrale udviklingsopgaver samt i dine kundeopgaver.

 

Du er med til at skabe forretningsværdi

Du får en central rolle i de kommende års udvikling, der skal fastholde en høj kvalitet i Beierholms ydelser og samtidig fungere effektivt i et marked, der udfordres af ændret regulering samt digitalisering af data og processer. I afdelingen Faglig udvikling bliver du en del af holdet der fremtidsikrer vores ydelser og måderne, vi gør tingene på. Du kommer til at bidrage til udviklingen af virksomheden, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

Samtidig deltager du i kundeopgaver og lærer håndværket til gavn for dig selv og dine kolleger, som du skal formidle din viden til – med fagligt rigtige og praktisk anvendelige løsninger.

 

Vi løfter udviklingen i flok

Faglig udviklingsafdelings rolle er at udvikle, implementere og vedligeholde det faglige fundament for Beierholms ydelser med regnskab og revision med den rette balance af effektivitet og kvalitet.

Vi er 15 i afdelingen, og du bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister, hvoraf halvdelen er kompetente og fagligt stærke revisionsspecialister, som rådgiver, supporterer og underviser vores revisorer inden for revision. Øvrige medarbejdere i afdelingen er specialister inden for regnskab, og derudover har vi en mindre portefølje af kunder. Det er kendetegnende for Faglig udviklingsafdeling, at opgaverne løses med åbenhed, teamwork og en uformel omgangstone.  Afdelingen er i dag primært placeret fysisk i Aalborg, Århus og København.

 

Hvad får du som faglig specialist Beierholm?

  • Mulighed for faglig fordybelse og for at være med til at udvikle Beierholms revisions- og regnskabsydelser og -processer
  • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
  • Værdifuld udviklende og faglig sparring med kompetente kolleger
  • Afveksling mellem fagligt arbejde og kundearbejde
  • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv på én af Danmarks bedste arbejdspladser

Hvilke opgaver venter på dig?

  • Deltagelse i faglig udvikling, vedligeholdelse og effektivisering af udvalgte værktøjer
  • Nyhedsformidling og implementering inden for revision og regnskab
  • Sparring med og rådgivning af kolleger om faglige problemstillinger
  • Udviklende kundeopgaver, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne sager
  • … og så bliver du en del af digitaliseringen i Beierholm, hvor vi er i fuld gang med bl.a. Big Data, Business Intelligence, robotter og Data Analytics

Vi ved, at du ikke har erfaring med disse opgaver, men det er en forudsætning at du brænder for fagligheden og har lyst til at udvikle dig sammen med opgaverne.

 

Vi vil i fællesskab udarbejde en personlig udviklingsplan for dig baseret på din baggrund og erfaring.

 

Hvad kommer du med?

Du har for nyligt afsluttet dine Cand.merc.aud.-studier. Du er kvalitetsbevidst og har lyst til at fordybe dig i faglige emner. Du er engageret og evner at formidle faglige budskaber på en forståelig måde.

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling.  Send også CV og andre relevante papirer.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner, Anders Bisgaard på tlf. 9818 7200/2071 8932 eller abi@beierholm.dk.

 

Vi bestræber os på at besætte stillingen hurtigst muligt og vurderer derfor løbende ansøgninger. Søg derfor hellere i dag end i morgen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.