Pengeinstitutter

Beierholm har igennem mange år revideret og rådgivet lokale pengeinstitutter - og har derfor et indgående kendskab til og erfaring med branchen, den komplekse lov- og regnskabsregulering. Vi kender branchens udfordringer med konsolideringer og det aktuelt faldende renteniveau, der giver pres på basisindtjeningen.

Vi kombinerer kompetencer og professionalisme med lokalkendskab og nærvær. Vi har en praktisk og værdiskabende tilgang til løsning af opgaver for vores kunder, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores ydelser på et meget konkurrencedygtigt niveau.

Derudover har vi udviklet revisionsværktøjer, der er tilrettet de særkender, som mindre og mellemstore pengeinstitutter har, hvilket sikrer både kvalitet og effektivitet i udførelsen af opgaven. Beierholms specialister er certificerede af Finanstilsynet.

Branchegruppen i Beierholm for pengeinstitutterBranchegruppen i Beierholm for pengeinstitutterBranchegruppen i Beierholm for pengeinstitutter

Kontakt vores revisorer nedenfor med ekspertise til branchen

Kontakt os og book et møde. Det betaler sig – og er helt uforpligtende. Vi glæder os til at møde dig.

SPECIALISTER

Henrik Bjørn
Aalborg
Tel.: +45 98 18 72 00
Dir.: +45 96 34 78 55
hbj@beierholm.dk 

Henrik er certificeret til at påtegne pengeinstitutregnskaber og har mere end 15 års erfaring med revision og rådgivning af pengeinstitutter. Henrik har betjent en række pengeinstitutter gennem årene, ligesom han har deltaget i opgaverne med at fastlægge den endelige værdiansættelse af overdragelsen af aktiverne til Finansiel Stabilitet fra Amagerbanken.

Per Lindholt
Aalborg
Tel.: +45 98 18 72 00
Dir.: +45 96 34 78 15
plc@beierholm.dk 

Per har mere end 20 års erfaring med revision af mindre og mellemstore pengeinstitutter, og er Beierholms repræsentant i Det finansielle udvalg under FSR – danske revisorer, hvor man beskæftiger sig med kommentering af relevante lovforslag og nye regler fra Finanstilsynet samt formidling af ny regulering inden for den finansielle sektor til FSR’s medlemmer.

in
Share
f
Share
Share