Aarhus - Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm Aarhus

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

 

Udvikling af dit talent

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtig komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du går på vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger- og bliver en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at du får den bedste start som trainee og som medarbejder i Beierholm. Du får derfor en buddy, som hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne og afdelingen.

 

Som trainee hos Beierholm Aarhus

Får du over 150 imødekommende og hjælpsomme kolleger på kontoret, mange personalegoder og ikke mindst en god kantineordning. Du får også mulighed for at tage en HD ved siden af dit arbejde, som betales af Beierholm. Udover kollegerne på kontoret er Beierholm 1.300 ansatte på landsplan.

 

Du kommer med eller er i gang med

at færdiggøre finansøkonom eller financial controller. Du har mod på- og lyst til at kaste dig ud i nye opgaver og tage ansvar. Du er god til at tale med mennesker, interesserer dig for andre og er god til at kommunikere. Du er systematisk og organiseret, og så er du god til det med tal.

 

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på vores hjemmeside www.beierholm-revisortrainee.dk og læs mere om jobbet og uddannelsen. 

 

Fortæl os

Hvorfor du gerne vil være revisortrainee hos netop os. Send dine dine uddannelsespapirer/-eksamenspapirer eller seneste karakterblad samt CV. Du er også velkommen til at ringe til revisor Lasse Glud Dybbøl på  23 80 16 27.  

 

Vi indkalder løbende til samtale, skynd dig derfor at sende en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2021
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset